Guillaume Coret

06 - 11 36 68 76

info@fijn-proeverij.nl

Assortiment De Zes Vaatjes


Als kleine jongen heb ik mogen opgroeien in één van de oudste horecagelegenheden die Utrecht kent. Een nostalgisch proeflokaal met een rijke geschiedenis op gebied van de ontwikkelingen rondom drank & horeca.

Sinds de jaren '80 is onze familie begonnen met het uitbrengen met dranken die een relatie hebben met Utrecht. Door de jaren heen heeft 'De Zes Vaatjes' een drankenlijn ontwikkeld zoals: een Kruidenbitter, Likeuren & Distillaten (Jenevers)

Al deze dranken hebben allen een eigen verhaal en Utrechtse uitstraling waarvan mijn opa Albert de Rijk Sr. bijpassende etiketten handmatig ontwierp en beelden beeldhouwde.

 

In 2015 zijn 'De Zes Vaatjes' & Guillaume's Fijn-Proeverij een samenwerking aangegaan om de drankenlijn te verrijken met de Likorettelijn 'Rondje Utrecht'.

 

De eigen dranken die De Zes Vaatjes in het assortiment heeft zijn:

Kruidenbitter: 'De Baliekluiver'

Roomcocktail: 'Het Fluwelen Handvat'

Utrechtse Stadswijn

Jenevers; 'Een lekker Slokkie van 't Jochie'

Likeuren

Likorettes: 'Rondje Utrecht'

 

Deze drankenlijn zal aankomende jaren uitgebreid gaan worden met bijzondere smaken en producten. Om van deze ontwikkelingen op de hoogte te blijven volg dan onze facebookpagina waar wij de vorderingen regelmatig zullen mededelen.

 

Te verkrijgen per fles in de Slijterij of per glas in het Proeflokaal. Door de originaliteit en exclusiviteit zijn de producten van De Zes Vaatjes leuk om cadeau te geven en te krijgen.

 

Voor meer informatie, bestellingen, en geschenkmogelijkheden neemt u hier contact op.

Lees onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan.

Copyright © 2013-2018 Fijn-Proeverij Algemene voorwaarden

Ontwerp en realisatie: Mensoni Design